Skip to content

Afstudeerstagiair(e) HBO HRM

Nederland, Limburg, Roermond

Functieomschrijving

Zoek jij op korte termijn een stageplek op het gebied van HR én ben je geïnteresseerd in werving en selectie? Solliciteer dan snel op deze mooie uitdaging!

Wat ga je doen als stagiair recruitment? 

Als stagiair krijg je bij ons de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen tot een HR-professional. We gaan je zoveel mogelijk leren over hoe wij binnen Gilde Opleidingen omgaan met personele- en organisatievraagstukken. Je maakt deel uit van ons team en draait mee in de overleggen en recruitment werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen bij werving & selectie, het bijwonen van gesprekken met kandidaten, mailverwerking, het publiceren van vacatures, administratieve ondersteuning en het opstellen van vacatureteksten.   


Daarnaast is er voldoende ruimte om gericht aan jouw eindopdracht te werken. De opdracht die wij kunnen aanbieden is het onderzoeken en het schrijven van een advies ten aanzien van de uitstroom binnen Gilde Opleidingen. Uiteraard wordt je hier in ondersteund door je stagebegeleider en je collega’s.

Binnen het P&O team (20 collega's) kom je werken bij de afdeling recruitment op de Kasteel Hillenraedtstraat te Roermond. De afdeling P&O bestaat naast recruitment uit meerdere inhoudelijke gebieden zoals personeelsadministratie, ARBO en veiligheid, beleid en advies. Natuurlijk laten we jou tijdens je stage graag kennismaken met deze vakgebieden.  


Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.  

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Herben, adviseur werving en selectie 06-14900694 of met Sabine Bours, adviseur werving en selectie 06-20680404.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je CV uiterlijk 30 juni 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Wij zoeken een gemotiveerde, authentieke stagiair(e), iemand die proactief te werk gaat en durft vragen te stellen. Je vindt het leuk om samen te werken maar je gaat net zo makkelijk zelfstandig aan de slag.   

of