Skip to content

Coachende Docent (kraam) verpleegkunde

Geleen, Limburg, Nederland€ 3.086 - € 4.615 per maandCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Docent met ervaring als (Kraam)verpleegkundige?

Je gaat persoonlijk onderwijs verzorgen aan onze studenten op school en gaat hen als coach tijdens de opleiding en/of beroepspraktijkvorming begeleiden. Je gaat de uitdaging aan om iedere dag het beste onderwijs te bieden en onze studenten te ondersteunen in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. Samen met een team van collega’s ga jij het beste uit onze studenten halen. Je verzorgt en coacht leermomenten van de studenten van de opleidingen Helpende zorg en welzijn, Verzorgende I.G, Kraamverzorgende en Verpleegkundige. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als risicogedrag/suïcidaliteit, gesprekstechnieken, zelfbeeld, seksualiteit en geven van voorlichting, preventie.


Dit alles wordt in samenwerking met het team als persoonlijk onderwijs aangeboden. Je komt te werken bij team Zorg en Welzijn op de locatie Geleen. Voor meer informatie over deze vakscholen en de opleidingen kijk je op www.gildeopleidingen.nl.


Vereisten

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een grote passie voor pedagogisch en agogische vakgebied. Je hebt uitgebreide kennis van (een van) de volgende werkvelden: ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, Kraamzorg en/ of Klinische zorg en kunt deze kennis overbrengen aan onze studenten.

En verder ben je:

  • in het bezit een relevante, afgeronde hbo bachelor opleiding met een tweedegraads onderwijsbevoegdheid, studeert hiervoor of je bent bereid om deze te behalen;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten;
  • ervaren in de maatschappelijke zorg en/of heb je brede kennis van het pedagogisch en agogisch werkveld;
  • in staat om diverse (digitale) didactische methoden en technieken toe te passen;


Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod

Wij zijn op zoek naar een nieuw collega met een omvang van 0,8 FTE. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimaal €3086,- tot maximaal €4615,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Dymphy Engels, teammanager Zorg en Welzijn via telefoonnummer 06 189 005 36. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Nicole Ronckers via 06 285 591 25.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk maandag 05 juni 2023 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Gesprekken

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 13 juni.

Geleen, Limburg, Nederland
€ 3.086 - € 4.615 per maand
Cluster Health & Hospitality