Skip to content

Coördinator Beroepspraktijkvorming

Nederland, Limburg, VenloDienst Onderwijs & Organisatie

Functieomschrijving

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken om te zorgen dat al onze studenten een goede stageplek krijgen?


Dan zijn we op zoek naar jou!

De afdeling Studentenzaken van Gilde Opleidingen is op zoek naar een nieuwe collega BPV-coördinator. Als BPV-coördinator draag je samen met je collega’s zorg voor de organisatie van de stageplekken voor onze studenten. Daarnaast lever je in nauwe samenspraak met de onderwijsteams een bijdrage aan de optimalisatie van het gehele proces rondom beroepspraktijkvorming; van voorbereiding, tot begeleiding en evaluatie.

Als coördinator kom je te werken in een klein team met collega-coördinatoren onder aansturing van een teamleider. In je werk heb je veel contact met de onderwijsclusters, maar ook met bedrijven en organisaties als SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). 


Wat ga je doen als nieuwe collega?

Je draagt zorg voor de organisatie van de (regionale, euregionale en internationale) beroepspraktijkvorming binnen de onderwijsclusters Health & Hospitality door onder andere:

* het in kaart brengen en actueel houden van de vraag en het aanbod stageplekken;

* het werven en binnenhalen van (voldoende) beroepspraktijkvorming plaatsen;

* het coördineren van het matchingsproces tussen student en leerbedrijf;

* het coördineren van de administratieve afhandeling rondom stageplekken middels een praktijkovereenkomst (POK);

* het leggen en onderhouden van contacten met leerbedrijven en –organisaties (relatiebeheer);

* een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van de beroepspraktijkvorming binnen Gilde Opleidingen;

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Jij bent een proactieve en oplossingsgerichte teamspeler. Bij voorkeur heb je ervaring in het werkveld Zorg en Welzijn, en van de stage mogelijkheden binnen deze branche. Je werkt graag samen, bent communicatief sterk en analytisch en je hebt vaardigheden op het gebied van projectmanagement. Daarnaast ben je in staat om samen met je collega’s en leidinggevende met een strategische blik te kijken naar de beroepspraktijkvorming waar uitdagingen en kansen liggen. 


Als Beroepspraktijkvormende coördinator neem je het volgende concreet mee:

- Een HBO werk en denkniveau;

- Ervaring met het werken in digitale systemen, zoals EduArte en/of B3Net.

- Ervaring met het samenwerken met externe partijen zoals bedrijven en organisaties.


Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,8 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao mbo, minimum € 2961,- en maximum € 4429,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Ron Martens, Teammanager op 06 – 511 521 20. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie op 06- 206 804 04.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatie en je cv uiterlijk 22 mei 2022 in te sturen.