Skip to content

Coördinator Finance

Nederland, Limburg, RoermondDienst Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Heb jij ruime kennis en ervaring op het gebied van financieel-administratieve processen en ben je communicatief sterk, daadkrachtig en innovatief? Dan is dit jouw nieuwe baan!


Afdeling Bedrijfsvoering
Als coördinator Financiële Administratie kom je te werken binnen de dienst Bedrijfsvoering van Gilde Opleidingen te Roermond. Deze dienst telt in totaal circa 125 fte en bestaat uit de afdeling Facilitaire Zaken, Financiën en ICT. De dienst biedt optimale ondersteuning aan de onderwijsclusters.


Het team
Door onze betrokkenheid en deskundigheid staat ons team ook bij de collega’s van andere afdelingen bekend als zeer benaderbaar en behulpzaam. Een klantgerichte instelling en het nemen van eigen initiatief om de dienstverlening te blijven verbeteren, zijn daarbij een vanzelfsprekendheid.


Wat ga je doen als Coördinator van de Financiële Administratie?
Als Coördinator Financiële Administratie coördineer en bewaak jij de werkzaamheden binnen het team van 8 collega's en zie je toe op de juiste inrichting en de uitvoering van de financiële administratie van Gilde Opleidingen. Dit doe je op een coachende manier met oog voor de medewerker. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de financiële processen, waar de in- en externe dienstverlening en het voldoen aan wet- en regelgeving vanzelfsprekend belangrijke onderdelen in zijn. Je reikt verbetervoorstellen aan ten behoeve van de opzet en inrichting van de administratie en de ondersteunende informatiesystemen. Je controleert gegevens omtrent financieel resultaat en vermogenspositie. Verder ben je goed thuis in de wereld van btw-aangiftes, verzorgt de jaarrekening en verricht je voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de begrotingssamenstelling, tussentijdse rapportages en meerjarenramingen.


Jouw talent en ambitie

Onze nieuwe collega beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren en te verbinden. Je bent een kei in coördineren en organiseren en door jouw coachende manier van werken ben je in staat het team te enthousiasmeren. Verder heb je:

  • Een afgeronde financieel/ economische opleiding op Hbo-niveau;
  • Ervaring in het coördineren van een team;
  • Theoretische en praktische kennis van de te voeren administraties;
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in het inrichten van financiële administraties en het verzorgen van managementrapportages;
  • Kennis van AFAS Profit en ProActive is een pre.

Ons aanbod

We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor 0,8 fte voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal 9 cao mbo, minimaal €2769,- en maximaal €4146,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao mbo.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Reinout Grave, Hoofd Financiën, Control en Inkoop via r.grave@rocgilde.nl. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, mail dan naar Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via s.bours@rocgilde.nl

Vereisten

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 4 september 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

of