Skip to content

Docent AVO

Meerdere locaties, Limburg, NederlandCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Ben jij die flexibele docent die affiniteit heeft met de diverse AVO vakken en wil je deze kennis overbrengen aan onze studenten?


Wat ga je doen als docent AVO?
Als docent AVO help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse en Engelse taal, rekenen en burgerschap. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je inzet zal niet constant zijn, omdat je soms heel veel groepen kunt hebben en dan ineens weer heel weinig. We zoeken bij voorkeur iemand die zeer flexibel is, die niet bang is om te reizen en eventueel te overnachten. Je straalt vakvolwassenheid uit, kunt goed zelfstandig werken en begrijpt wat het betekent, met en in bedrijven te werken. Je komt te werken voor Gilde Bedrijfsopleidingen en gaat naar locaties van bedrijven om onderwijs te verzorgen aan volwassenen.

Vereisten

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of Engels.


En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau getal studenten;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • vaardig in het motiveren van studenten;
  • vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over de vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
De vacature zal flexibel worden ingevuld. Gewenste startdatum is zo snel mogelijk. We zoeken bij voorkeur iemand die zeer flexibel inzetbaar is en een grote reisbereidheid heeft.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Susanne Smeets,
Teammanager, via telefoonnummer 06 23 94 64 77. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Nicole Ronckers via telefoonnummer 06 28 55 91 25.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

of