Skip to content

Docent Biologie | VAVO ( 0.3 fte)

Nederland, Limburg, VenloCluster Talentenonderwijs

Functieomschrijving

Wat ga je doen als docent biologie voor ons onderdeel VAVO?

Als docent draag je kennis en vaardigheden over aan de leerlingen en bereid je ze voor op het centrale examen. Je werkt veel zelfstandig en levert een bijdrage aan het studentenbeleid.

Je komt te werken op één van onze locaties in Roermond en/of Venlo.


Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een 1egraads onderwijs bevoegdheid of je bent hiervoor in opleiding. En verder ben je:

• vakdidactisch en pedagogisch sterk;

• ervaren in het lesgeven aan eindexamenklassen vwo, havo dan wel vmbo-t;

• een goede coach;

• op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs;

Vereisten

Wie zijn wij:

Wij zijn VAVO Noord- en Midden-Limburg en wij zijn een onderdeel van Gilde Opleidingen. Wij bieden 1-jarige versnelde trajecten aan om je diploma te behalen voor vmbo-t, havo en vwo.


Ons aanbod

Wij bieden je een contract voor de duur van 1 jaar. Het betreft een functie voor 0.3 FTE per week (8 uur). Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,- bruto fulltime per maand, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marlène Scheres -Verheesen, Teammanager VAVO, via telefoonnummer 06 – 12889748. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.


Kom solliciteren!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk vrijdag 26 augustus in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 01 september in de ochtend.

of