Skip to content

Docent Duits

Nederland, Limburg, Venlo/ WeertCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Duitse taal? Word jij onze enthousiaste nieuwe collega met ruime kennis en ervaring op het gebied van het vak Duits?


Wat ga je doen als docent Duits?

Als docent Duits help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Duitse taal. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2,3,4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken bij de vakschool Gilde Food & Hospitality College op de locatie Laaghuissingel 4, Venlo en/of Drakesteyn 5 Weert.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Duits.

En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau 2,3,4 studenten;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • op de hoogte van en heb je gevoel voor het signaleren van commerciële ontwikkelingen en trends op de markt;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over het vak Duits.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 0,15 fte op de dinsdag tot einde schooljaar. Van 30 september 2022 tot en met 10 maart 2023 betreft het een functie met een omvang van 0,35 fte i.v.m. zwangerschapsvervanging. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Twan Krebbers, teammanager, via telefoonnummer 06 10523481. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Nicole Ronckers, recruiter, via 06 28559125.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 29 september 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken

De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 05 oktober.

of