Skip to content

Docent Engels

Nederland, Limburg, Venlo€ 3.086 - € 4.615 per maandCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Engels en wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van deze taal?


Wat ga je doen als docent Engels?
Als docent Engels help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van deze twee talen. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. De lessen probeer je vanuit de beroepscontext te laten aansluiten bij de belevingswereld van de studenten en de branchegerichte praktijklessen. Dit gebeurt binnen een nieuw onderwijsconcept waarbij aandacht is voor persoonlijke leerroutes. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken bij het Food & Hospitality van het cluster Health en Hospitality op de locatie in Venlo. Kijk voor meer informatie over deze vakschool op www.gildefoodenhospitalitycollege.nl

Vereisten

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding of je bent bezig met de afronding van de docentenopleiding.


En verder ben je:

  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • In staat om gedifferentieerd les te geven met aandacht persoonlijke leertempo’s;
  • Goed in het lesgeven aan niveau 2, 3 en 4 leerlingen;
  • Op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • In staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • Vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.000 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 9.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie met een omvang van 0,4 fte op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in verband met ziekte van een collega. De startdatum is z.s.m. en de einddatum is eind april 2023. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Twan Krebbers, teammanager, via telefoonnummer 06-10523481. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Nicole Ronckers, Recruiter, via (0)6 28 55 91 25.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we heel graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen.

of