Skip to content

Docent Handhaver, Toezicht en Veiligheid

Nederland, Limburg, RoermondCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Voor de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid zoeken we een krachtige docent met kennis van publieke veiligheid.

Wat ga je doen als docent Handhaver Toezicht en Veiligheid?

In deze functie bereid je de studenten aan de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) vanuit een simulatie omgeving voor op de praktijk. Ook verzorg je de theorielessen. Je begeleidt de studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) in geautomatiseerde systemen en woont overleggen bij. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de leer- en oefenstof, les- en leermethode en voor de ontwikkeling van het onderwijs. Ook werk je mee aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten. Je gaat werken bij het Gilde Instituut voor Veiligheid op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond. Kijk voor meer informatie op www.gildeinstituutvoorveiligheid.nl/.


Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en flexibele teamplayer die zijn of haar sporen heeft verdiend in de praktijk. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met jongeren. Daarnaast:

  • ben je vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • heb je HBO kennis- en werkniveau;
  • heb je kennis van en ervaring met de juridische vakgebieden en de bedrijfspraktijk, denkend aan instanties als het Openbaar Ministerie en Stadstoezicht;
  • heb je affiniteit met overige geüniformeerde beroepen;
  • ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving én de ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een met een omvang van 0,8 fte, met als startdatum 1 september 2022. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marga Tuijp, teammanager, via telefoonnummer 06 125 638 52. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 18 augustus 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 25 augustus 2022.

of