Skip to content

Docent Leefstijl & Gezondheid

Nederland, Limburg, VenloCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Is sport en bewegen jouw grote passie en ben je daarnaast ook veel bezig met een gezonde leefstijl, heb je al ervaring in het mbo-onderwijs en wil je deze passie graag overbrengen op onze studenten? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen als Docent Leefstijl & Gezondheid?
Als Docent Leefstijl & Gezondheid geef je les in het vak leefstijl & gezondheid waarbij ‘sport & bewegen’ als belangrijkste middel wordt ingezet met als doel een gezonde leefstijl. Daarnaast wordt bij de interventies rekening gehouden met de andere BRAVO-factoren.

Naast de leeftijdsdoelgroepen van kleuter tot senioren komen ook de verschillende doelgroepen met ziektebeelden zoals obesitas, diabetes, kanker, reuma, hart- en longaandoeningen aan bod. Je wisselt theorie af met praktijk om de student zoveel als mogelijk te laten ervaren hoe er testen/intakes afgenomen moeten worden en hoe de praktijk bij de verschillende doelgroepen ingevuld kan/aangepast moet worden.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Wij zoeken een energieke collega met een afgeronde Hbo-opleiding Sportkunde en/of leefstijlcoach met daarbij onderwijsbevoegdheid en/of ALO. Je krijgt energie van nieuwe contacten leggen en het begeleiden van studenten op een sportieve wijze. Verder is het een grote pré als je beschikt over vakdidactische en pedagogische kennis en ervaring.

Verder heb en ben je:

  • het vermogen om met enthousiasme kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten;
  • bereidheid om ook buiten de gangbare schooltijden te werken;
  • organisatorische vaardigheden;
  • contacten leggen en onderhouden met medewerkers van de sectoren voor beroepsonderwijs;
  • contacten leggen en onderhouden met externe relaties.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 1 fte met als startdatum 1 augustus 2022. In eerste instantie bieden wij een jaarcontract hiervoor aan. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, minimaal €2961,- tot maximaal €4429,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Hans Roggen, teammanager, via 06 510 530 37. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 180 769 89.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv vóór 22 mei 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken zullen plaatsvinden op 31 mei 2022.

of