Skip to content

Docent Mobiele werktuigen

Nederland, Limburg, Roermond€ 3.086 - € 4.615 per maandCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Heb jij een stevige persoonlijkheid en vind je het fijn om studenten in hun leerproces te begeleiden?


Wat ga je doen als docent Mobiele Werktuigen?

In deze veelzijdige functie geef je samen met je collega-docenten vorm en inhoud aan het onderwijs van onze opleidingen binnen het cluster Techniek op MBO-niveau 2, 3 en 4. Als docent Mobiele werktuigen sta je voor de klas en ben je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen. Voorts help je studenten met het beheersen, verbeteren en ontwikkelen van hun kennis op het gebied van mobiele werktuigen. Daarnaast begeleid je studenten, voer je eigen administratie en woon je interne en externe overleggen bij. Samen met het team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs. Je komt te werken op de locatie Marathonlaan 4 in Roermond.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent een stevige persoonlijkheid die het onderdeel Klassenmanagement als geen ander verstaat. Je verzorgt zowel theorie- als praktijklessen en begeleidt studenten in hun leerproces.


En verder heb je:

  • kennis en ervaring in het ontwikkelen van lesmateriaal en examenstructuren voor (Mobiele)Werktuigen;
  • een goede motivatie om je bijdrage te leveren aan de onderwijsontwikkeling en vernieuwing op het eigen leer- en/of vakgebied;
  • een enthousiaste houding waarmee je een positieve bijdrage levert aan de activiteiten van het cluster;
  • een diploma 2e graad docent (bedrijfs-)autotechniek, werktuigbouw, elektrotechniek of een hbo-diploma met pedagogisch-didactische aantekening dan wel een MBO 4 opleiding Mobiele Werktuigen met tenminste 5 jaar werkervaring in de branche, aangevuld met een pedagogisch-didactische aantekening
  • een initiatiefrijke en creatieve werkhouding;
  • bij voorkeur een achtergrond in de Mobiele Werktuigen.


Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,6 FTE per week. Wij bieden je een contract in eerste instantie tot het einde van het schooljaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,- bruto fulltime per maand, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Susanne Smeets via telefoonnummer 06-23946477. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Nicole Ronckers, Recruiter, via 06-28559125.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv  in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken?

De gesprekken worden ingepland in overleg.

of