Skip to content

Docent NT2 | Onderwijsproject Oekraïense jongeren |

Nederland, Limburg, Venlo€ 3.086 - € 4.615 per maandCluster Talentenonderwijs

Functieomschrijving

Durf jij het aan om samen met ons een nieuw onderwijsproject op te zetten waarin taal, beroepsoriëntatie en beroepsvaardigheden sleutelwoorden zijn? Heb jij hart voor de Oekraïense jongeren die in regio Venlo verblijven? Heb jij ervaring als docent en ben je breed inzetbaar met goede pedagogische en didactische vaardigheden? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Oekraïense jongeren? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen als Docent NT2 Onderwijsproject Oekraïense jongeren?
Je ontwikkelt en verzorgt onderwijs aan jonge Oekraïners vanaf 16 jaar waarin taal, LOB en Burgerschap de boventoon voeren. Tevens ben je als mentor het eerste aanspreekpunt voor de studenten, ben je begeleider en bewaker van het leerproces, voer je individuele gesprekken met studenten en sta je derden te woord. Je draagt bij aan een innovatief onderwijsproject waarbij je ondernemende, creatieve en innovatieve vaardigheden van pas komen om een zo betekenisvol mogelijke route voor onze studenten in dit onderwijsproject te verzorgen.

Vereisten

Jouw talent en ambitie
Wij zoeken een enthousiaste, oplossingsgerichte teamspeler die van aanpakken weet en die er energie van krijgt om het beste in iedere student naar boven te halen. Je bent innovatief ingesteld en een netwerker die in samenwerking met de ISK, MBO en bedrijfsleven een betekenisvolle invulling aan dit onderwijsproject kan geven. Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een PABO-diploma en bij voorkeur NT2 ervaring. 

En verder beschik je over een:

  • flexibele en stressbestendige houding;
  • positieve, open en lerende instelling;
  • zelf activerende werkhouding.


Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z'n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 0,5 - 0,8 FTE. De startdatum is in overleg zo snel mogelijk en je ontvangt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,-, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Chantal Kleuters via telefoonnummer 06 58 08 90 83. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 11 december 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

of