Skip to content

Docent Scheikunde

Meerdere locaties, Limburg, NederlandCluster Talentenonderwijs

Functieomschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega met ruime kennis en ervaring op het gebied van het vak Scheikunde.

Wat ga je doen als docent Scheikunde?
Als docent draag je kennis en vaardigheden van het eigen leer- en/of vakgebied over aan studenten én draag je bij aan de onderwijsontwikkeling en -vernieuwing. Je levert in teamverband een bijdrage aan het studentenbeleid. Wij zoeken een nieuwe collega die onze vavo-studenten gaat onderwijzen in het vak Scheikunde. Je komt te werken op één van onze locaties in Roermond en/of Venlo.

Jouw talent en ambitie
Je bent in het bezit van een 1e graad bevoegdheid Scheikunde of je bent hiervoor in opleiding.

En verder ben je:
• vakdidactisch en pedagogisch sterk;
• ervaren in het lesgeven aan eindexamenklassen vwo, havo dan wel vmbo-t;
• op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs.


Wij zijn VAVO en onderdeel van Gilde Opleidingen
Wij zijn VAVO Noord- en Midden-Limburg en wij zijn een onderdeel van Gilde Opleidingen. Wij bieden 1-jarige versnelde trajecten aan om een diploma te behalen voor vmbo-t, havo en vwo.

Vereisten

Ons aanbod
Wij bieden je een contract voor de duur van 1 jaar met een omvang van 0,5 FTE. Het salaris is ingedeeld volgens cao mbo. Je salaris wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marlène Scheres -Verheesen, Teammanager VAVO, via telefoonnummer 06 12 88 97 48. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 11 juni 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Meerdere locaties, Limburg, Nederland
Cluster Talentenonderwijs

of