Skip to content

Docent Verpleegkunde

Nederland, Limburg, RoermondCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Voor ons Zorgcollege in Roermond verwelkomen we met ingang van het nieuwe schooljaar graag een energieke docent verpleegkunde.


Wat ga je doen als docent Verpleegkunde?
Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde. Je verzorgt theorie-en praktijklessen op niveau 3 en 4 aan BOL-studenten waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Samen met je team bouw je aan het onderwijsconcept van gepersonaliseerd en modulair onderwijs. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie en woont overleggen bij. Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege in Roermond. Kijk voor meer informatie over deze vakschool opwww.gildezorgcollege.nl


Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding. Bij voorkeur ben je in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (of ben je bereid deze te halen). Je hebt veel praktijkervaring op verpleegkundig gebied. Pedagogisch- en (digitale) didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk: je kunt goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, en kan een veilige en uitdagende leeromgeving creëren. Je hebt een sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector. Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan waarbij je verpleegtechnische handelingen uitvoert én als je deskundigheid hebt op het gebied van anatomie & pathologie.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie voor 0,8 fte voor de duur van een jaar. Startdatum 01 september 2022 of in overleg. Onze intentie is om bij goed functioneren het contract te verlengen. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimaal € 3086,- tot maximaal € 4615,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen Raymond Vaessen, teammanager, via telefoonnummer     06 – 10785787. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact met Sabine Bours, adviseur werving&selectie via 06 - 20680404.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 21 augustus 2022 in te sturen. De eerste gesprekken staan gepland op woensdagmiddag 31 augustus. of