Skip to content

Instructeur Bakkerij

Nederland, Limburg, Venlo€ 2.174 - € 3.264 per maandCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Voor de vakschool Food & Hospitality college zoeken we een enthousiaste instructeur die zijn of haar praktijkervaring kan overdragen aan de nieuwe generatie!


Wat ga je doen als instructeur Bakkerij?

De instructeur Bakkerij verzorgt praktijklessen in de bakkerij die variëren van instructielessen tot practicum lessen en het begeleiden van projecten. Daarnaast begeleid je studenten die in bedrijfssituaties aan het werk zijn. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor zowel de consumptieve als persoonlijke ontwikkeling van de studenten.

Je komt te werken bij de vakschool Food & Hospitality op de laaghuissingel 4 in Venlo.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je hebt ruime ervaring en vakkennis voor bakkerij en vakkennis van bakkerijproducten is een plus

En verder ben je:

  • enthousiast, proactief, communicatief sterk en oplossingsgericht;
  • in het bezit van een relevant diploma minstens op mbo 3 – 4 niveau;
  • bij voorkeur in het bezit van een instructeursdiploma, maar dit is geen must;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs en de beroepspraktijk door je sterke affiniteit met de horeca en bakkerij;
  • een pedagogisch talent.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een contract tot en met mei 2023 voor 0.2 fte per week. De gewenste startdatum is z.s.m. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 van de cao-mbo, minimaal €2174- tot maximaal €3264,-. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Twan Krebbers, Teammanager via telefoonnummer 06 105 234 81. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Nicole Ronckers, 06 285 591 25.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 10 februari in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op woensdag 15 februari in de ochtend.

of