Skip to content

Instructeur Infra

Nederland, Limburg, RoermondCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Wat ga je doen als expert infra?
Als instructeur ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het praktijkonderwijs en het beheer, waarbij (op basis van vastgestelde leerlijnen, doelen en resultaten) invulling wordt gegeven aan het praktijkonderwijs van de opleiding Infra. Daarnaast draag je als deel van het onderwijsteam bij aan de resultaten door onder andere deelname in werkgroepen, invulling en uitvoering van praktijklessen, begeleiding van studenten bij (praktijk)opdrachten en stages maar ook door het zorgen voor een veilig leerklimaat in de betreffende praktijkruimtes. Ook ondersteun je bij schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Je verzorgt praktijklessen waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Het betreft de opleidingen voor niveau 2 en 3 voor allround straatmaker, machinist grondverzet en allround vakman GWW. De studenten lopen een BBL-traject en volgen 1 dag in de week onderwijs.

Vereisten

Jouw talent en ambitie?
Onze nieuwe collega is een echte vakman/vrouw! Je hebt een enorme passie voor alles wat met infratechniek te maken heeft en je bent van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte. Verder ben je in het bezit van communicatieve vaardigheden en heb je coachende en begeleidende competenties. ben je vaardig in het didactisch en pedagogisch handelen naar studenten’; Je bent een proactieve, communicatief sterke en flexibele teamplayer die zijn of haar sporen heeft verdiend in de praktijk. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met jongeren. Een onderwijsbevoegdheid heb je niet direct nodig maar je hebt wel de ambitie om deze te behalen.

Verder heb je kennis en ervaring op het vakgebied van:

• Allround straatmaker: werkorganisatie, straatwerk, werkterreininrichting;

• Machinist grondverzet: grondverzet voorbereiden en uitvoeren, hijsen met grondverzetmachines;

• Allround vakman GWW: werkorganisatie, gww-werk uitvoeren, werkterrein inrichten, werk voorbereiden en verhardingen aanbrengen.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen, binnen 15 vakscholen, kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,2 tot 1,0 fte. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 van de cao-mbo, minimum €2.053,- en maximum €3.083,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Dolmans tel: 06-1845 8090. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.