Skip to content

Instructeur Metaaltechniek

Venlo, Limburg, Nederland€ 2.174 - € 3.264 per maandCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Wil jij een carrièreswitch maken en jouw praktijkervaring overdragen aan de nieuwe generatie? Wordt de specialist voor onze studenten in de metaaltechniek! 


Wat ga je doen als Instructeur metaaltechniek?

Je geeft praktijkles in metaalbewerking aan onze studenten van de opleidingen Constructiewerker en Allround Constructiewerker. Hierbij waarborg jij de veiligheid in de klas. Je geeft duidelijk instructies en houdt nauw toezicht op de studenten. Je komt te werken bij de Gilde Technische school op de locatie Hagerhofweg in Venlo. De lessen die je voorbereidt en verzorgt, geef je op mbo niveau 2 en 3. Je begeleidt studenten, en woont overleggen bij. Kijk voor meer informatie over deze vakschool op Gilde Technische School https://www.gildetechnischeschool.nl/

Meer weten over de opleidingen binnen metaaltechniek? Kijk dan op Gilde Technische School https://www.gildetechnischeschool.nl/opleidingen/metaaltechniek/


Jouw talent en ambitie:

Je bent een proactieve, oplossingsgerichte teamplayer. Als professional in de metaaltechniek ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en heb je de vaardigheid om jouw kennis en kunde met enthousiasme over te brengen op onze studenten. Je hebt affiniteit in het begeleiden en coachen van studenten en hebt ruime ervaring in de metaaltechniek.

En verder heb je:

  • een afgeronde MBO-3 of 4 opleiding op het gebied van techniek;
  • expertise op het gebied van metaaltechniek;
  • vaardigheid in het motiveren van studenten;
  • bij voorkeur vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • sterke affiniteit met het (middelbaar beroeps) onderwijs en bij voorkeur kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • bij voorkeur een netwerk in de metaaltechniek / maakindustrie;
  • een ondernemende, onderzoekende en innoverende werkhouding.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
We zijn op zoek naar een collega voor 0,35 FTE.  Je werkdagen worden maandag en dinsdag. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar aan. Salaris is ingedeeld in schaal 7 cao-mbo, minimaal €2174,- en maximaal €3264,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Claudia van der Koelen, teammanager Gilde Technische School, via telefoonnummer 06 485 184 64. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Nicole Ronckers, 06 285 591 25.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken
De gesprekken worden in overleg ingepland.

Venlo, Limburg, Nederland
€ 2.174 - € 3.264 per maand
Cluster Economie & Technologie

of