Skip to content

Magazijnmedewerker

Nederland, Limburg, VenloDienst Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?
Je bent werkzaam in het magazijn, waar onze studenten Metaaltechniek en motorvoertuigen materialen komen lenen. De werkzaamheden bestaan uit verschillende taken. Een van de hoofdtaken is de materiaaluitgifte. Via een loket vragen studenten voor verschillende materialen. Deze leen je uit en neem je later op de dag weer in. Bij de inname controleer je de volledigheid, maar ook of er defecten zijn. Kleine defecten worden zelf gerepareerd. Materialen met grote defecten worden afgekeurd en apart gelegd. Verder zorg je ervoor dat de voorraad op orde is en plaats je bestellingen in ons inkoopsysteem. Het opruimen en bijhouden van de netheid van het magazijn is een belangrijk onderdeel van je taak. Je komt te werken aan de Gilde Technische School aan de Hagerhofweg te Venlo.


Jouw talent en ambitie
Onze nieuwe magazijnmedewerker is een enthousiaste, sociale en communicatief sterke persoonlijkheid die jongeren, medewerkers en eventuele bezoekers durft aan te spreken op een passende manier. Je hebt oog en hart voor jongeren maar je bent indien nodig duidelijk en je geeft helderheid. Je bent een échte teamplayer die ook zelfstandig te werk gaat. Daarnaast zou het mooi zijn als je (basis)kennis hebt van metaalbewerking en of motorvoertuigen en bijvoorbeeld weet wat een bandschuurmachine, een boorfreesmachine of momentsleutel zijn. Uiteraard beschik je over de nodige computervaardigheden.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Vereisten

Ons aanbod
Het betreft een vacature met de omvang van maximaal 0,7 fte. De gewenste startdatum is 1 september 2022. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. Onze intentie is om bij goed functioneren het contract te verlengen. Salaris is ingedeeld in schaal 5 cao-mbo, minimaal €1935,- tot maximaal €2729,- op fulltime basis, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jeanette Weijers, teamleider facilitair Noord tel: 06-34371022. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Anouk Herben, adviseur werving & selectie 06-14900694.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 10 juli 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken
De kennismakingsgesprekken vinden 18 juli 2022 plaats.

of