Skip to content

Medewerker Living Lab (vrijwilligerswerk)

Nederland, Limburg, RoermondCluster Health & Hospitality

Functieomschrijving

Wil jij je inzetten als vrijwilliger om studenten, docenten, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de nieuwste innovaties op het gebied van Zorg en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als medewerker Living Lab?

Je gaat werken in het Living Lab van het Zorgcollege binnen de sector Health & Hospitality. Het Living lab is een broedplaats waar geïnteresseerden, zowel in-als extern, kunnen kennis maken met diverse hulpmiddelen en innovaties welke ingezet kunnen worden in de zorg- en welzijnssector.


Jouw talent en ambitie

Je bent iemand die geïnteresseerd is voor innovaties en zorgtechnologie en kan dit gepassioneerd overbrengen op bezoekers. Je hebt affiniteit met kennis overdragen aan studenten en zorgprofessionals. Naast kennis overdragen aan groepen, kun je ook in overleg, een bijdrage leveren aan andere taken zoals de uitleenservice van producten, onderhoud van de materialen en het deelnemen aan workshops op locatie.

En verder heb je:

  • een serieuze werkhouding;
  • gevoel voor humor.
  • Is het een pre als je technische skills hebt

Ook als je niet over alle ervaringen beschikt, nodigen we je uit om te reageren. In het Living Lab zijn beroepskrachten werkzaam die je kunnen ondersteunen in de uitvoering!

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

We zoeken meerdere medewerkers die, in overleg, enkele dagdelen willen komen werken. Je ontvangt van ons een vrijwilligersvergoeding van € 5,00 per uur (met een max. van € 180 per maand en € 1800 per jaar). Een scholing m.b.t. zorgtechnologie behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Raymond Vaessen, teammanager, via telefoonnummer: 06 10785787.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze uitdaging? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om telefonisch contact op te nemen of je CV en motivatie uiterlijk 31 augustus in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


of