Skip to content

Onderwijskundige

Nederland, Limburg, RoermondDienst Onderwijs & Organisatie

Functieomschrijving

“We groeien niet wanneer alles gemakkelijk is, we groeien als we uitdagingen aangaan”

Ben jij op zoek naar verandering en uitdaging en zou je graag willen werken in een groeiend team waar jouw onderwijskundige kwaliteiten welkom zijn?


Wat ga je doen als onderwijskundige
Onze nieuwe collega heeft een hands-on mentaliteit en is gewend om op passende wijze op verschillende niveaus binnen een organisatie te communiceren. Je adviseert, inspireert en ondersteunt docenten, teammanagers en het college van bestuur op onderwijskundig vlak. Hierbij toon je een flinke dosis overtuigingskracht en heb je kennis van veranderkunde. Het stimuleren van collega’s en zelf in ontwikkeling blijven is jouw tweede natuur. Als team onderwijskundigen zijn we onderling bezig om de nieuwe positie in de organisatie in te nemen, jij vindt het fijn om daar jouw  steentje aan bij te dragen.


Jouw talent en ambitie
Je bent een positieve, empathische, oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde HBO/masteropleiding. Je hebt een passie voor onderwijsontwikkeling, innovatie, kwaliteitszorg en (team)ondersteuning. Je hebt oog voor uitvoering en kwaliteitsborging van onderwijs waarbij je het begeleiden van teams in het ontdekken, opzetten en uitproberen van nieuwe onderwijsvormen een uitdaging vindt. Daarnaast heb je kennis van wet- en regelgeving en de werkwijzen bij voorkeur binnen het MBO. Je weet op persoonlijke wijze de verbinding te maken met de teams die je mag ondersteunen en je hebt aantoonbare kennis en passie voor het MBO onderwijs.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl


Ons aanbod
Je gaat werken bij de afdeling Onderwijs Kwaliteit en Examinering in een team van ongeveer 15 onderwijskundigen. Het betreft een functie voor 0,4-1 fte. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op verlenging. De gewenste startdatum is zo snel als mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo minimaal € 3527,- en maximaal € 5229,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Mariska Engels, Directeur Onderwijs en Organisatie via m.engels@rocgilde.nl
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via solliciteren@rocgilde.nl.


Kom solliciteren!
Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 11 september 2022 in te sturen.

of