Skip to content

Procesbeheerder | Onderwijsinrichter

Nederland, Limburg, RoermondCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren procesbeheerder die affiniteit heeft met het onderwijs en energie haalt uit het vertalen van werkwijzen naar processen en het inrichten van systemen?


Wat ga je doen als procesbeheerder/onderwijsinrichter?
Als procesbeheerder en onderwijsinrichter ga je werken binnen het cluster Economie & Technologie en ben je primair verantwoordelijk voor diverse inrichtingen in verschillende applicaties. Je houdt je voornamelijk bezig met het vertalen van werkwijzen naar processen en het inrichten van systemen binnen het onderwijs. Je bewaakt bestaande processen en waar nodig verbeter je deze processen. Je richt onder andere de resultaatboomstructuren in zodat deze aan de eisen en wensen van de opleidingsteams voldoen.
Je stemt nieuwe ontwikkelingen en onderwijsprogramma’s af met onderwijskundigen en opleidingsteams en werkt hierin nauw samen met collega procesbeheerders en onderwijsinrichters. Samen met collega’s ben je betrokken bij het vaststellen van de inrichting en overzie je de samenhang tussen proces en systeem.


Binnen deze functie:
- zorg je ervoor dat de onderwijsprogramma’s/keuzedelen beschikbaar zijn in het student informatiesysteem;
- ben je betrokken bij het testen van nieuwe inrichtingen en functionaliteiten van diverse applicaties;
- heb je nauw overleg met de afdeling ICT over wijzigingen aangaande diverse applicaties;
Kortom, je bent een spil in de inrichtingen van het onderwijsproces en bereidt systeeminrichtingen voor zodat het onderwijs zo optimaal mogelijk draait!

Jouw talent en ambitie
Onze nieuwe collega enthousiasmeert, informeert en ondersteunt andere collega’s in het gebruik van digitale systemen en tools.
Je hebt affiniteit met het onderwijs en het inrichten van processen (liefst binnen het onderwijs). Je bent een enthousiaste en proactieve teamplayer en hebt kennis van bijvoorbeeld EduArte, Itslearning en/of Xerte. Je bent procesmatig sterk, dienstverlenend ingesteld en je krijgt er energie van om mensen op een goede manier te helpen. Verder ben je sterk in je communicatie en ben je flexibel ingesteld. Voor deze functie is een HBO werk- en denkniveau vereist.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen.


Ons aanbod
We zoeken een nieuwe collega voor deze functie voor de omvang van 0,6 fte. De gewenste startdatum is per 1 oktober 2022 of eerder indien mogelijk voor in eerste instantie 1 jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal  8 van de cao-mbo, minimum € 2.444,- en maximum € 3.678,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen en regelingen zoals zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsfitness en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Lisje Schellen, adjunct-directeur cluster Economie en Technologie via: 06-51886125. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, adviseur werving & selectie via 06-20680404.


Kom solliciteren!
Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 28 augustus 2022 in te sturen.


Gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 5 september 2022.

of