Skip to content

Recruiter

Nederland, Limburg, RoermondDienst Onderwijs & Organisatie

Functieomschrijving

Ben jij die corporate sparringpartner en daadkrachtige adviseur op recruitment gebied? Toon jij initiatief, zie en grijp jij kansen? Dan ben jij de Recruiter die wij zoeken!


Wat ga je doen als Recruiter bij Gilde Opleidingen?

Onze nieuwe collega is een organisatorische duizendpoot. Samen met je 3 collega’s (adviseurs werving en selectie en recruiter) ga je iedere dag in overleg waar de prioriteiten liggen en onderneem je gepaste actie hierop. Je screent en belt sollicitanten en plant sollicitatiegesprekken in voor jezelf, de adviseurs werving en selectie en de hiringmanagers. Je voert arbeidsvoorwaardengesprekken en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling hiervan. Verder bouw je een regionaal netwerk op van (toekomstig) potentiële kandidaten, zoekt samenwerking met andere regionale onderwijsinstellingen, onderhoudt contact met leveranciers en bezoekt of organiseert events m.b.t. werving en selectie. Ons recruitmentproces loopt op rolletjes door jouw komst!


Waar kom je te werken?

De afdeling Personeel & Organisatie (circa 16 fte) maakt deel uit van de dienst Onderwijs & Organisatie van Gilde Opleidingen die in totaal circa 120 fte telt. Naast de afdeling Personeel & Organisatie maken ook de afdelingen Studentenzaken en OKE (Onderwijs, Kwaliteit en Examinering) onderdeel uit van deze dienst. De dienst biedt ondersteuning aan de onderwijsclusters. De afdeling P&O bestaat uit meerdere inhoudelijke gebieden zoals personeelsadministratie, recruitment, ARBO en veiligheid, beleid en advies. De belangrijkste gemeenschappelijke opgave van de afdeling is invulling geven aan aantrekkelijk werkgeverschap en het organiseren en borgen van een professionele en veilige organisatie. Je komt te werken op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond.


Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.


Jouw talent en ambitie:

Jij bent hét visitekaartje van Gilde opleidingen! Met jouw energieke en enthousiaste persoonlijkheid en je duidelijke manier van communiceren weet je kandidaten mee te nemen in de wereld van Gilde Opleidingen. Omdat je van nature oprecht geïnteresseerd bent in mensen kun je goed luisteren en weet jij de juiste vragen te stellen. Schaarste van bepaalde doelgroepen zie jij als uitdaging. Het maakt je creatief en het is voor jou dé trigger om alles uit de kast te halen om de juiste kandidaat te vinden. Je hebt een vlotte pen waarmee je de meest wervende vacatureteksten kunt schrijven. Leergierig zijn, doorzetten, secuur en stressbestendig zijn voor jou vanzelfsprekend! Verder beschik je over een minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je enkele jaren ervaring in het recruitment vak.

Vereisten

Ons aanbod

In eerste instantie betreft het een functie voor 0,7 fte (er is géén ruimte voor extra uren) voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 9 van de cao-mbo minimaal €2658,- en maximaal €3979,-. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Herben, adviseur werving en selectie, via telefoonnummer 06 149 006 94 of met Sabine Bours, adviseur werving en selectie 06 206 804 04.


Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv te sturen via de Actieknop Solliciteren.

of