Skip to content

Teamleider Infopunt

Nederland, Limburg, RoermondDienst Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Ben jij ook zo’n type dat het morgen beter wil doen dan vandaag? Ben jij een verbinder in het team en ook naar de rest van onze organisatie? Ben je daadkrachtig en kom je tot recht in de dynamische omgeving waar de klant centraal staat? Dan is een functie als Teamleider Infopunt bij Gilde Opleidingen iets voor jou.


Wat ga je doen als teamleider?

Als teamleider geef je integraal leiding in een dynamische omgeving aan een team van 11 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor een positieve, resultaatgerichte en bovenal klantgerichte dienstverlening. Het gaat niet alleen om telefonische dienstverlening maar ook om het beantwoorden van mails, voeren van WhatsApp gesprekken en chat. 
Het team is afgelopen jaar gestart, een stevige basis is gelegd en daar kan jij als teamleider op verder bouwen. In het team gebeurt veel tegelijk en in deze waan van de dag breng jij het team en de dienstverlening naar een volgend niveau. Enerzijds door effectieve aansturing van het team en het verbeteren van processen en werkwijzen, anderzijds door afstemming te initiëren met key-spelers in de organisatie. Als ambassadeur behartig je het belang van het Infopunt in de organisatie door continu het gesprek te voeren over hoe het morgen beter kan. Als Infopunt vervul je namelijk een kleine rol in een heel aantal processen. Daarom weet je als teamleider als geen ander hoe belangrijk de samenwerking en afstemming met alle interne stakeholders is. Je verliest hierbij het doel van het Infopunt niet uit het oog en stemt de vraag van klant en collega af met de werkwijzen van het team. Het werkveld is continu in beweging en de ontwikkelingen volg je op de voet. Het softwaresysteem waarmee het team werkt kent voor jou geen geheimen. Samen met functioneel beheer draag je zorg voor het optimaal functioneren van de software en voor de verdere doorontwikkeling.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent een coachend leidinggevende die het team faciliteert om het beste uit zichzelf halen. Dienstverlening is mensenwerk en je weet dat een tevreden collega bijdraagt aan een tevreden klant. Je hebt een positief-kritische houding en weet medewerkers te motiveren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed, je communiceert duidelijk en concreet. Als persoon ben je veelzijdig en schakel je moeiteloos van een lastig gesprek met een teammanager over de dienstverlening naar een gesprek met een medewerker die een coaching vraag heeft. Je bent daadkrachtig en ziet uitdaging in het continu verbeteren van de dienstverlening, die breder rijkt dan het team alleen. Optimaliseren staat bij jou centraal zowel in competenties van het team, verbeteren van werkwijzen en het aansluiten van ons aanbod op de vraag van de klant. Je daagt collega’s uit om niet het interne proces leidend te laten zijn en maakt ruimte voor vooruitgang. Als teamleider heb je een HBO werk- en denkniveau.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

De unieke kans om te werken in een nieuw team vol enthousiaste collega’s én het verder bouwen aan een professionele dienstverlening. Je werkt in een mooie kantoorruimte met alle faciliteiten op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond. Het betreft een functie met een omvang van 0,8 fte. De startdatum is z.s.m. en in eerste instantie bieden wij een contract aan voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Mauro Thissen via telefoonnummer 06-43166300. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Anouk Herben, adviseur Werving & Selectie, via 06 - 14900694.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen vóór 12 oktober 2022 via de Actieknop Solliciteren.

Gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 20 oktober 2022.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

of