Skip to content

Teamleider Studentadministratie

Nederland, Limburg, RoermondDienst Onderwijs & Organisatie

Functieomschrijving

Ben jij goed in het motiveren en aansturen van een team? Krijg jij energie van procesmatig werken in een mensgerichte omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen als teamleider Studentadministratie?

Als teamleider ga je leidinggeven aan onze administratieve collega’s (45) op de locaties van Gilde én ga je werken aan het stroomlijnen en optimaliseren van de processen die ondersteunend zijn aan het onderwijs. Je analyseert beleid, adviseert en vertaalt dit naar concrete stappen in het administratieve proces. Samen met je collega-teamleider ben je verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening aan het onderwijs; van inschrijving tot diploma.

Als ambassadeur behartig je het belang van je team in de organisatie door continu het gesprek te voeren over hoe het morgen beter kan. De Studentadministratie vervult namelijk een rol in heel veel processen, direct gelieerd aan het onderwijs. Daarom weet je als teamleider als geen ander hoe belangrijk de samenwerking en afstemming met alle interne en externe stakeholders is.

Je komt te werken bij de Dienst Onderwijs & Organisatie, op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond. Reizen naar onze andere locaties is onderdeel van het werk.


Jouw talent en ambitie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met ervaring op het gebied van leidinggeven en het aansturen van een operationeel team. Je voelt je het beste thuis in een omgeving waar je zowel mensgericht als procesgericht kunt sturen. Je weet je makkelijk een weg te vinden in een grote organisatie en doordat je je bewust bent van je omgeving lukt het je om medewerkers aan te spreken en te begeleiden om uiteindelijk draagvlak te creëren. Verder verwachten we dat je een ondernemende instelling meebrengt met een bedrijfsmatig inzicht en goed in staat bent om probleemoplossend te denken en te handelen. Je hebt ervaring in projectmanagement, zowel plannen schrijven als ze daarna uitvoeren. 

Je bent sterk in organiseren en helder in je communicatie.


En verder heb je:

  • minimaal een afgeronde hbo-bachelor opleiding;
  • kennis en ervaring met de processen in het onderwijs, bij voorkeur het MBO;
  • kennis van systemen als EduArte is een pre;
  • vaardigheden in het motiveren, coachen, begeleiden ontwikkelen en beoordelen van medewerkers.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 1,0 fte. De startdatum is uiterlijk 1 september 2022 en in eerste instantie bieden wij een contract aan voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 cao-mbo, minimaal €2961,- en maximaal €4429,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Maartje Geenen, Hoofd Studentenzaken via telefoonnummer 06 – 125 903 23. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sabine Bours, adviseur Werving & Selectie via 06 - 206 804 04.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen uiterlijk 3 juli 2022 via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De eerste gesprekken zullen op 12 juli 2022 plaatsvinden.

of