Skip to content

Teammanager

Noord- en Midden-Limburg, Limburg, Nederland€ 4.323 - € 6.299 per maandCluster Economie & Technologie

Functieomschrijving

Ben jij sterk in het opgewekt coachen en aansturen van een team in combinatie met innoveren en samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe manager binnen Gilde Opleidingen!


Wat ga je doen als teammanager?

Voor ons onderwijscluster Economie & Technologie zoeken wij een coachende, sterke en innovatieve teammanager. Als manager in het onderwijs ga jij verschillende teams, die bestaan uit onderwijsgevenden, motiveren, coachen en leidinggeven. Draagvlak creëren binnen de teams is van essentieel belang. Behoeftes van de kernteams zijn nogal verschillend onderling maar je handelt altijd vanuit de visie dat het team in de lead is en student centraal staat. Als teammanager zorg jij ervoor dat jij jouw teams zo optimaal mogelijk faciliteert en hen ondersteunt, denk hierbij aan persoonlijke ontwikkeling en P&O gerelateerde zaken als werkdruk in combinatie met inzet personeel en verzuim. Werken aan zowel teamontwikkeling als aan vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs zijn belangrijke taken. Dit betekent dat jij ook een bijdrage levert aan opleiding overstijgende innovaties/projecten, wat zowel intern als extern kan zijn. Jij zorgt ervoor dat je het netwerk naar binnen haalt, denk hierbij aan samenwerkingsverbanden met gemeenten, andere scholen (VO, MBO, HBO, etc.) en verbinding met het bedrijfsleven, zowel voor je eigen opleidingen en cluster als ook overstijgend in het belang van Gilde Opleidingen. Je krijgt energie als je onze opleidingen extern goed kunt positioneren en verstevigen. Tevens ben je op de hoogte van ontwikkelingen op zowel operationeel en strategisch niveau zodat je dit in MT overleggen naar voren kunt brengen en vertaalt naar jouw teams. Tot slot zorg jij ook voor verbinding intern met de andere onderwijsclusters en de twee diensten.
Als teammanager ontvang je leiding van de adjunct-directeur. Het cluster Economie en Technologie heeft verschillende opleidingslocaties in Roermond, Venlo, Venray, Weert, Horst en Nuth. De standplaats wordt nader bepaald.

Vereisten

Jouw talent en ambitie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met ruime ervaring op het gebied van leidinggeven en het aansturen van (onderwijs)teams.


En verder heb je:

• HBO/WO werk- en denkniveau;

• ervaring in het aansturen van teams met nadruk op teambuilding en -ontwikkeling en zelfverantwoordelijkheid;

• bij voorkeur onderwijservaring; in elk geval affiniteit en bekendheid met het beroepsonderwijs;

• sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden;

• een ondernemende instelling en bedrijfsmatig inzicht;

• de capaciteit om medewerkers aan te spreken en draagvlak te creëren;

• strategisch en probleemoplossend denkvermogen.


En voldoe je aan het volgende competentieprofiel:

• mensgericht begeleiden;

• resultaatgericht sturen;

• omgevingsbewust;

• vaardigheid in het motiveren, coachen en begeleiden van medewerkers;

• vaardigheid in het sturen, ontwikkelen en beoordelen van medewerkers;

• onderwijskundig leiderschap.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
We zijn op zoek naar een collega die fulltime beschikbaar is en bieden daarbij in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 12 van de cao-mbo, minimaal €4323,- tot maximaal €6299,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Saskia Schmidt, adjunct-directeur via telefoonnummer 06 - 100 225 34. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sabine Bours, adviseur Werving & Selectie via telefoonnummer 06 - 206 804 04.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 26 september 2023 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.


Datum gesprekken
De eerste gesprekken staan ​​gepland op dinsdag 3 oktober 2023. De tweede gesprekken staan ​​gepland op woensdag 11 oktober 2023.


Assessment
Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Noord- en Midden-Limburg, Limburg, Nederland
€ 4.323 - € 6.299 per maand
Cluster Economie & Technologie

of