Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst.

Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus.

Limburg is een talentvolle, bloeiende regio met een succesvol bedrijfsleven. De motor van deze bedrijven wordt gevormd door goed opgeleide vakmensen. Professionals met veel passie voor hun vak, actuele kennis en vaardigheden, en toekomstbestendige skills. Bedrijven, en daarmee beroepen, ontwikkelen zich razendsnel. Vakmensen moeten kunnen meebewegen, en blijven een leven lang leren. Gilde Opleidingen is de mbo-opleider die hiervoor zorgt in de regio Noord- en Midden Limburg.

In twee minuten zien waar Gilde Opleidingen voor staat? Wat onze basis is, hoe we de wereld om ons heen zien en op welke manier wij vormgeven aan de fantastische opdracht die we hebben? Bekijk onze animatie!

GO in twee minuten

Welkom!

Ik ben Peter en ik heet je van harte welkom op onze vacaturesite. Fijn dat je je oriënteert op een (nieuwe) baan in het mbo. Bij Gilde Opleidingen zijn we regelmatig op zoek naar gepassioneerde professionals die alles uit de kast willen halen om onze studenten te laten slagen. Bijvoorbeeld als docent of instructeur, of in een onderwijsondersteunende functie. Bij Gilde stellen we onze student centraal, zijn we omgevingsbewust en kwaliteitgericht. We hebben een mooie mijlpaal bereikt: we bestaan al 21 jaar! Uiteraard reikt onze traditie veel verder dan dat: onze rechtsvoorgangers stonden ongetwijfeld al in de 19de eeuw voor goed vakmanschap. Wil jij ons komen helpen om verder invulling te geven aan onze missie in de 21ste eeuw? Dan maken we graag kennis met jou!

Peter Thuis,
voorzitter College van Bestuur

GO!cademy

De passie, betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers bepalen het succes van Gilde Opleidingen. Daarom stimuleren wij de ontwikkeling en ontplooiing van hun kennis en talent. Leren doe je immers een leven lang. En dat geldt ook voor onze eigen medewerkers.

Binnen Gilde Opleidingen is er de GO!cademy. Een interne scholingsaanbieder die alle medewerkers faciliteert om hun vakkennis verder te verbeteren. Zij kunnen kiezen uit een heel divers aanbod van trainingen, workshops en cursussen. Die gaan bijvoorbeeld over een veilige school, didactiek, passend onderwijs, examinering en slimmer en gemakkelijker werken.

Een greep uit het cursusaanbod:
› Digitale didactiek› Lesgeven met meer impact› Directeur van je les› Microsoft Office: 90 minuten bijscholing op maat› Timemanagement› Workshop (h)erkennen discriminatie› Lifestyle en duurzame inzetbaarheid

Als werkgever

Stel: je overweegt om bij ons te komen werken. Dan wil je natuurlijk graag weten hoe het bij ons gaat. Hoe is het om bij Gilde Opleidingen te werken, en welke bedrijfscultuur kun je verwachten?

Als organisatie zijn we doortastend, ambitieus, ontvankelijk en open-minded, en bovenal plezierig. We hebben sterke en resultaatgerichte teams met leden die zich betrokken voelen. Die eigenaarschap tonen, elkaar aanspreken en de verbinding zoeken. Dat zijn de kernwaarden in onze cultuur. Allemaal leveren we onze individuele en unieke bijdrage. Kortom: het echte werk dus!

Bij Gilde Opleidingen werken we vanuit de menselijke maat. We vertrouwen op de deskundigheid en professionaliteit van onze medewerkers en geven hen de bijbehorende autonomie. We zijn stevig verankerd in Noord- en Midden Limburg en altijd geïnteresseerd in ontwikkelingen in onze regio. Daaraan werken we actief mee, we voelen ons nauw betrokken en medeverantwoordelijk. Onze docenten en instructeurs staan vaak met één been in het onderwijs, en met het andere been in hun vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat onze lessen altijd actueel zijn.

Jaarverslag

In deze tijdlijn loop je digitaal door onze afgelopen jaren. Je kunt hier ook onze volledige jaarverslagen downloaden.

Bekijk het jaarverslag

GO!zine

Elk jaar brengen wij ons relatiemagazine GO!zine uit. Het is een magazine dat gaat over opleiden en werken in Noord- en Midden Limburg. Wat speelt er allemaal in het mbo (onderwijs) in onze regio, en welke rol speelt het bedrijfsleven hierin? Hierover vertellen wij in GO!zine met verrassende rapportages, mooie interviews, bedrijfsportretten, nieuws en weetjes.

GO!zine 6: december 2019
GO!zine 5: juni 2019
GO!zine 4: december 2018
GO!zine 3: juli 2018
GO!zine 2: juli 2017
GO!zine 1: september 2016

Wil je geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn.

Privacyvoorwaarden

Gilde Opleidingen gebruikt de door jou verstrekte gegevens om je sollicitatie af te handelen of om je vacatures toe te sturen. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden nooit aan personen buiten Gildeopleidingen ter beschikking gesteld. Wij trekken geen referentie na zonder daar eerst toestemming aan jou voor te vragen. 

Gerichte sollicitatie
We bewaren je gegevens gedurende het gehele sollicitatieproces. Je gegevens zijn alleen toegankelijk voor de betrokkenen tijdens de sollicitatieperiode. Als de vacature vervuld is, worden binnen twee maanden je gegevens verwijderd. In sommige gevallen vragen we je of we je gegevens in portefeuille mogen houden. Als je dat toestaat, staan je gegevens één jaar in onze sollicitantenbank. Wij kunnen je dan eventueel benaderen voor een vacature. Na een jaar worden je gegevens verwijderd.

Open sollicitatie
We bewaren je gegevens gedurende een jaar. Na dit jaar worden je gegevens verwijderd. 

Als je bij ons solliciteert ga je automatisch met deze voorwaarden akkoord.

Sluiten

Bedankt voor je sollicitatie!

We hebben je sollicitatie goed ontvangen. Je krijgt van ons per mail een bevestiging daarvan, plus jouw persoonlijke inloggegevens voor onze vacaturesite.

Sluiten

Je bent aangemeld voor de job alert

Leuk dat je interesse hebt in een baan bij Gilde Opleidingen! Zodra er bij ons een vacature ontstaat die past bij wat jij zoekt krijg je van ons een mailtje.

Sluiten