Over Gilde Opleidingen
Overslaan naar content

over ons

Er werken ruim 1.100 collega’s bij Gilde Opleidingen. Docenten, instructeurs, loopbaanadviseurs, conciërges, stafmedewerkers en nog veel meer. Samen leiden we mensen op voor werk dat er écht toe doet. Iedere collega vormt daarin een onmisbare schakel. Het echte werk van onze mensen onderscheidt ons. Lees hieronder meer over wie we zijn, waarin we geloven en waar we elke dag aan werken.

wie we zijn

Ontwikkelen van vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Dát is waar we bij Gilde Opleidingen met toegewijde en inspirerende professionals samen aan werken. Met ruim 1.100 bevlogen vakspecialisten, ieder vanuit z’n eigen vakgebied, altijd met dezelfde passie voor onze studenten die centraal staan.

waar we in geloven

Bij Gilde Opleidingen leiden we mensen op voor werk dat er écht toe doet. Fulfilment van 250.000 website orders per dag of een assist bij een spoedoperatie na een zwaar ongeval – werk dat ons dagelijks leven raakt. In de kern van de economie. In het hart van de gezondheidszorg. In onze kwaliteit van leven, werken en recreëren. Samen bedenken we oplossingen die nuttig, innovatief en ook nog eens heel leuk zijn. Oplossingen waar ambitieuze denkers én doeners voor nodig zijn. Die vanuit hun hart ‘met het hoofd en de handen’ werken. Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met een sterke verankering in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden van opticien tot timmerman of kok werken we elke dag aan onze missie: het ontwikkelen van vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echte wereld. In de herwaardering van het echte werk, van het ambacht, van vakmensen. Binnen ons groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving.

hoe we het verschil maken

Onderscheidend in studentenzorg

Gilde Opleidingen onderscheidt zich in eigentijds onderwijs en in optimale studentenzorg, waardoor iedere student, jong of volwassen, krachtig of kwetsbaar, een persoonlijke benadering ervaart.

Actieve partner in de regio

Gilde Opleidingen is een actieve partner in de regio en werkt intensief samen met partners om ervoor te zorgen dat onze opleidingen aansluiten op (de vraag vanuit) de beroepspraktijk. Samen zorgen we ervoor dat theorie en praktijk voor onze jongere en volwassen studenten naadloos in elkaar overgaan.

Duurzame en wendbare organisatie

Onze organisatie is duurzaam en wendbaar. Dit betekent dat we in ontwikkeling blijven, investeren in onze organisatie en in onze medewerkers. Ook onze leeromgeving blijft volop in ontwikkeling, zowel digitaal als fysiek, met aandacht voor mens èn milieu.

waar je ons vindt

Gilde Opleidingen heeft 15 locaties verspreid over 7 steden. Benieuwd waar jij komt te werken?