Wat we jou bieden bij Gilde Opleidingen
Overslaan naar content

wat we jou bieden

Waar vind jij jouw werkgeluk en welk onderwerp is voor jou belangrijk? Al onze mogelijkheden zijn onderverdeeld in deze 5 thema's. Nieuwsgierig naar wat werken bij Gilde Opleidingen jou biedt? Lees dan verder! 

arbeidsvoorwaarden

Bij Gilde Opleidingen doen we belangrijk werk, je bouwt dagelijks aan de basis van de arbeidsmarkt. Het echte werk. Dát mag natuurlijk beloond worden! Naast de primaire voorwaarden uit de cao, bieden we ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en we dragen bij aan je ziektekostenverzekering. O en hebben we de vakantiedagen al genoemd 😀?

erkenning

We kijken hoe jij als individu of samen met jouw team laat jij zien dat je het verschil maakt. Niet alleen zijn kwaliteit van functioneren en ontwikkelvermogen belangrijk, maar ook je eigen karakter speelt hier een grote rol in. Bijvoorbeeld jouw passie, bevlogenheid, nieuwsgierigheid en jouw talent voor verbinden. We erkennen en belonen bijzondere prestaties en inzet.

loopbaan & ontwikkeling

We waarderen jou om wie je bent. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat je in je kracht staat op je werk. Dat betekent dat we samen met jou werken aan je ontwikkeling zodat jij in balans bent en met plezier, vanuit jouw kracht, op de juiste plek aan de juiste dingen werkt. Bij Gilde Opleidingen bieden we niet alleen scholing aan studenten, maar ook aan jou! Bijvoorbeeld bij de GO!cademy en via GoodHabitz.

vitaliteit

Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om met passie aan de slag te gaan, moet je natuurlijk lekker in je vel zitten! We creëren de juiste randvoorwaarden voor een goede werk/privé balans en gezonde werkomgeving.

veiligheid

Het is belangrijk dat jouw tijd bij Gilde Opleidingen fijn is én dat je je veilig voelt. Maar ook dat veiligheid binnen onze gebouwen vanzelfsprekend is. Daar dragen wij als organisatie, maar ook onze medewerkers aan bij. Door te signaleren, stimuleren en activeren.