Werken bij Gilde Opleidingen
Overslaan naar content

het echte werk is ook een vak.

Er werken ruim 1.100 collega’s bij Gilde Opleidingen. Docenten, instructeurs, loopbaanadviseurs, conciërges, stafmedewerkers en nog veel meer. Samen leiden we mensen op voor werk dat er echt toe doet. Iedere collega vormt daarin een onmisbare schakel. Het echte werk van onze mensen onderscheidt ons. Benieuwd naar onze cultuur én alle voordelen van werken bij Gilde Opleidingen? Lees dan verder! 

We verwelkomen continu nieuwe collega’s en bieden ze meer dan alleen banen; vindingrijk zijn en het hebben van ambitieaandacht en plezier staan centraal bij ons.

We geloven in persoonlijke ontwikkeling en geven onze professionals de ruimte. Wij zien talent!

ambitie

Het beroepsleven staat nooit stil en daarmee blijft het mbo ook altijd in beweging. We zijn niet bang om mee te groeien en anderen ook te laten groeien. Het bevlogen en gepassioneerde karakter van onze medewerkers verdient het om op de beste plek tot uiting te komen. Eigenaarschap, het voelen en nemen van verantwoordelijkheid en initiatief, zijn daarbij belangrijk. Onze gezamenlijke ambitie, motivatie en doorzettingsvermogen werkt aanstekelijk en we brengen dit over aan de vakmensen van de toekomst.

aandacht

We weten precies hoe talent eruitziet en waar het verscholen zit. Door onze persoonlijke betrokkenheid, geven we dit talent aandacht en laten het groeien. We hebben niet alleen aandacht voor anderen, maar ook voor onszelf. Gezondheid en vitaliteit spelen daarin een belangrijke rol. Aandacht hebben en geven kan alleen als je écht goed kijkt. We zien jou, we zien meer! Als wendbare organisatie hebben we aandacht voor onze medewerkers, studenten én voor onze omgeving.

vindingrijk

We zoeken én grijpen kansen. Met een nieuwsgierige blik, kijken we naar de wereld om ons heen. Een wereld en maatschappij die verandert. Dit daagt ons uit om proactief op zoek te gaan naar connecties en verbindingen, om een oplossing te bieden voor de vragen die ontstaan op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Samen zorgen we ervoor dat het onderwijs aan blijft sluiten op het echte werk.

plezier

Iedereen mag zijn unieke zelf zijn want dat is wat we waarderen aan onze medewerkers. En ondanks onze verschillende karakters, voelen we ons als één team. We kunnen goed samen werken en samen lachen. Door plezier te maken in het werk dat we doen is iedere dag opnieuw een feestje. En komen medewerkers en natuurlijk ook studenten graag naar Gilde Opleidingen.