Skip to content

Docent NT2

Meerdere locaties, Limburg, Nederland€ 3.086 - € 4.615 per maandGilde Educatie activiteiten

Functieomschrijving

Heb jij liefde voor de Nederlandse taal en wil je deze liefde voor het vak graag overbrengen aan onze deelnemers? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van anderstaligen en niet- en laaggeletterden zodat ze beter kunnen participeren in onze samenleving? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken binnen Gilde Educatie! 


Wat ga je doen als Docent NT2?
Je verzorgt Nederlandse les aan diverse doelgroepen op verschillende niveaus. Voor de standaardtrajecten zijn lesplannen ontwikkeld die gevolgd dienen te worden. Voor maatwerktrajecten ontwikkelen we zelf lesplannen. Je draagt zorg voor tijdige en correctie registratie van gegevens van deelnemers, zoals de presentie, voortgang en resultaten. Je wordt mentor van één of meerdere groepen. Als mentor ben je het eerste aanspreekpunt voor deelnemers, maar ook voor andere collega’s die lesgeven aan de groep. Daarnaast ben je begeleider en bewaker van het leerproces, voer je individuele gesprekken met deelnemers en ben je verantwoordelijk voor les overstijgende administratieve processen van de groep. Je neemt deel aan diverse vormen van overleg, werkgroepen en scholing om in ontwikkeling te blijven en een bijdrage te kunnen leveren aan innovatie op diverse gebieden.

Vereisten

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele teamspeler die van aanpakken weet en die er energie van krijgt om het beste in iedere deelnemer naar boven te halen. Je bent innovatief ingesteld en kunt klantgericht denken en handelen. Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid + NT2 certificering of een PABO-diploma + NT2 certificering. Het is een grote pré als je in het bezit bent van eigen vervoer en een rijbewijs, aangezien Gilde Educatie op meerdere locaties zit.


En verder beschik je over een:

  • Flexibele en stressbestendige houding;
  • Positieve, open en lerende instelling;
  • Zelfstandige houding maar kun je ook goed in teamverband werken;
  • Enthousiaste houding om te werken met asielmigranten en gezinsmigranten.


Wij zijn Gilde Educatie
Gilde educatie geeft cursussen met name op het gebied van taal, maar ook van digitale vaardigheden, studie- en werknemersvaardigheden. Wij richten ons op anderstaligen en laaggeletterde Nederlands, zodat ze beter kunnen participeren in onze samenleving. Er is een breed aanbod Nederlandse taallessen van niveau alfabetisering t/m niveau B2/2F, maar de verwerving van basisvaardigheden staat centraal. Gilde Educatie is al vanaf de jarig tachtig actief. Voorheen als afdeling binnen ROC Gilde Opleidingen en sinds 2017 als een zelfstandige BV, gelieerd aan ROC Gilde Opleidingen. De organisatie bestaat uit twee verzorgingsgebieden: de regio Noord- en de regio Midden-Limburg. De regio Noord-Limburg heeft één grote (hoofd)locatie in Venlo/Blerick en drie kleinere locaties in Gemeente Peel en Maas, Gemeente Horst aan de Maas en Venray. De regio Midden-Limburg heeft één grote (hoofd)locatie in Roermond, een middelgrote locatie in Weert en een kleine locatie in Budel. Daarnaast worden ook trajecten binnen diverse bedrijven verzorgd.


Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,4 – 0,8 FTE en we bieden jou in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimaal €3086,- tot maximaal €4615,- bruto fulltime per maand. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een winstdeling van maximaal 8,33%. Onze nieuwe collega komt te werken binnen team Midden-Limburg. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Eveline Kluijtmans, Regiocoördinator Noord-Limburg, via telefoonnummer 06 830 661 02 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Meerdere locaties, Limburg, Nederland
€ 3.086 - € 4.615 per maand
Gilde Educatie activiteiten

of